Leírás
Kikkoman tamari szósz 250ml (gluténmentes szójaszósz)
A Tamari egy gluténmentes szójaszósz, mely finom ízt kölcsönöz ételeinknek. A tamari a normál szójaszószhoz képest "vastagabb", sötétebb és az íze enyhébb. A különbséget az okozza, hogy a tamari szósz nem tartalmaz búzát.
A Kikkoman tamari szósz 250ml (gluténmentes szójaszósz) előnyei
Mivel a Tamari egy tiszta szójaszósz, többféle tápanyagot is tartalmaz: szénhidrátokat, enzimeket, vasat. 12 esszenciális aminosav található benne, mindezek mellett ecetsavat is tartalmaz.
A Tamari szójaszósznak az előállítási folyamata más, a hagyományos szójaszószé. Ezt nem erjesztik hordókban, hanem a Miso gyártásának a mellékterméke. A készítési eljárás Japánhoz köthető.
Az egyik legrégebbi, szójaszószt gyártó vállalat a Kikkoman, a Kikkoman-féle szószokat 1704-ben egy Mogi Szaheidzsi nevű szójaszószfőző mester kezdte el készíteni.
Gluténmentes
A KIKKOMAN TAMARI SZÓSZ (GLUTÉNMENTES SZÓJASZÓSZ) ELŐNYEI ELŐNYEI
• Gluténmentes szójaszósz
A Kikkoman tamari szósz 250ml (gluténmentes szójaszósz) fogyasztása
Fogyasztási javaslat: használjuk ételízesítésre, ízlésünk szerint. Mindenhol, ahol másfajta szójaszószt is használnánk. Az íze teljes, zamatos, finom ízvilágot varázsol.
Felbontás után tároljuk hűtőben. Tartsuk fénytől védett, sötét helyen.
A Kikkoman tamari szósz 250ml (gluténmentes szójaszósz) összetétele
Összetevők: víz, szójabab, só, alkohol.
Cikkszám: 22366